Aihearkisto: Remontit

Kodinhoitohuoneen katto

8/2019

Kodinhoitohuoneen katto jouduttiin tekemään uusiksi. Edellinen kodinhoitohuoneen remontti tehtiin vajaa 1.5 vuotta sitten.  Nyt kattopaneeli lähti paikoitellen kesimään läpivientien kohdalta. Todella harmillista, mutta onneksi kesiminen oli vain katon osalta. Mies teki reklamaation ja saatiin uudet paneelit tilalle. Meille kerrottiin että läpiviennit tulisi maalata, jotta mahdollista kesimistä ei tapahtuisi…  Kyllä harmitti, taas tehdä vastaava remontti “ohjeiden mukaan”. Nyt katto on valmis ja toivottavasti kestää.

Jatka lukemista Kodinhoitohuoneen katto

Välieteisen ja sähkökaapin muutos

8/2019

Välieteisellä on ikää jo reilut 17 vuotta eli aika tehdä pientä pintaremonttia. Tässä on ns. talon tekninen tila. Olen aina sanonut tätä seinää “palapeliksi”. Onneksi tämän “palapelin” edessä on ollut kenkäteline/naulakko joten se ei ole minun esteettistä silmää haitannut. Nyt naulakko sai uuden kodin niin tämä seinä menee kokonaan uusiksi. Samoin valkoinen välieteinen maalataan yhtenäiseksi alakerran sävyyn.

Jatka lukemista Välieteisen ja sähkökaapin muutos

Pesuhuone vol.2 remontti

9/2018

Pakko se on jälleen kerran todeta, että ammattimieheen ei aina voi luottaa. Työnjälki on todella huonoa. Nyt alkaa sitten saunan ja pesuhuoneen korjaus remontti. Laatoitus sekä vesieristys menee uusiksi. Samalla täytyy tehdä saunanlattia uusiksi, jotta vesieristys säilyy yhtenäisenä. Pesuhuoneen uusi katto piti purkaa. Samoin uusi lasiseinä, saunan ja pesuhuoneen välistä, piti purkaa. Myös uusitut lauteet ja kiuas piti purkaa. Onneksi lasiseinän sai purettua ilman vahinkoa. Tästä se, taas, alkaa…

Jatka lukemista Pesuhuone vol.2 remontti