Askon tuolin uusi ilme

Asko_tuolin_uusi_50ca1d8b525cc
11/12
Tämän tuolin ostin aikoinaan huuto.netistä. Mielestäni tuolissa on kaunis malli ja siinä on erittäin mukava istua. Tuolin kuosi on kaunis, joten siksi en halunut siihen kiinteää uutta päällistä vaan irtohupun. Aikoinaan kun Emma tuoli verhoiltiin uuteen uskoon niin tuolloin jo haaveissa oli tehdä huppu tällekin tuolille. Tuttu verhoilija teki sitten tällekin tuolille uuden irtohupun. Toiveena oli mummola-tyylinen wanha tuoli ja näin kaunis siitä sitten tuli. Irtohupussa on takana pitkä vetoketju eli se helpottaa tuolin pukemista tarvittaessa. Kuvassa oleva jalkalamppukin on huuto.netin löytöjä. Jalkalamppuun olen aikaa sitten ommellut uuden mekon ylle eli nyt tämä kokonaisuus on yhtenäinen ja kaunis lepopaikka olohuoneen nurkkauksessa.


Tuoli_edesta Tuoli_etuviistosta Tuoli_sivulta_toinen Tuoli_takaa.jpg50ca1f131f94e Tuoli_paikoillaan_ei_tyynya Tuoli_paikoillaan_tyynylla