Kaunis Emma tuoli

Emma_tuoli_4f90419723429 

4/2012
Tämän ihanuuden löysin kirpputorilta. Jos jotakin tiettyä tulee etsittyä kirppikseltä, niin taatusti juuri sitä ei löydy. Mutta kaikkea muutakin sen sijaan… Tämä on yksi suurimmista löydöistäni ja kunto vielä vallan mainio. Erittäin hyvä istua, rakenne ehjä ja vielä sirokin. Jopa kangas on ehjä, hiukan nuhjuinen paikoitellen. Perinteisessä Emma tuolissa täytyy mielestäni olla kunnon ihana ja vanhanaikainen kukka-aiheinen “mummokangas” (kuten mieheni sanoi…). Kuin lastentuoli, mutta “Rouvas-tuolihan”tämä arvokkuus on. Nyt sitten etsin siihen kauniin kukka kankaan ja tuoli pääsee lopultakin oikeuksiinsa. Laitan kuvaa tänne kunnes tuoli on verhoiltu uuteen uskoon. Verhoilua en itse uskalla alkaa tekemään vaan vien sen ammatti-ihmisen käsiin. Ensinnäkin verhoilukangas, laadukas on hintava ja en uskalla alkaa leikkaamaan uutta “mekkoa” tuoliin. “Aika on jo varattuna” verhoilijalle, kunhan lopullinen kangas vain löytyy. Yksi suosikki on jo mielessä. Palataan!

Emma_tuoli_sivulta Emma_tuoli_takaa Emma_tuoli_viistosta
6/2012
Nyt on Emma tuoli saanut uuden “mekkonsa” ja päässyt vihdoinkin kotiinsa takaisin. Kaunishan siitä kieltämättä tuli. Kangas sitten vaihtui hieman eri sävyyn ja kukkakuosiin kun minulla oli alkujaan mielessä, mutta tähän valintaan olen todella tyytyväinen, Clarke & Clarke Beatrice Vintage.Tytär omi tämän tuolin jo heti kirpputorilla, eli ehkä tämä sitten saa paikkansa hänen huoneestaan, sitten joskus… Nyt tuoli pääsi meidän vanhempien makuuhuonetta sisustamaan.
Uusi_emma_tuoli_edesta Uusi_emma_tuoli_etuviistosta Uusi_emma_tuoli_sivulta Uusi_emma_tuoli_takaa Uusi_emma_tuoli_edesta_2