Nojatuolin uusi elämä

Nojatuolin_uusi__4e92e85c3f9d6 Sylvin mökin vanha nojatuoli alkuperäisessä kuosissaan. Väritys ei aivan nyt miellyttänyt silmää kun muutenkin lähes koko mökkiä on rempattu ja tuunattu uuteen uskoon. Koskaan aikaisemmin en ole vastaavaan ryhtynyt, enkä varmasti ihan heti ala tekemäänkään. Alkuun “harjoittelin” tuolinhupun tekemistä lakanakankaaseen ja sitten vain rohkeasti oikea kangas käsittelyyn. Oman aikansa se kesti, mutta kun vauhtiin pääsi niin menihän se pitkälle yöhön kun ei malttanut sitten lopettaakaan. Ja kaksi kappalettahan näitä piti ommella… Toisen tekeminen meni sitten jo melkein “rutiinilla”, siis melkein. Kuitenkin lopputulos on mielestäni erittäin hyvä. Ja kauniit kokonaisuudessaan kera sohvatyynyjen! Huomaa myös inspiraationi lampunmekossa.

IMG_5846 IMG_5847 IMG_5858 IMG_5863 IMG_5906 IMG_5931 IMG_5903 IMG_5900