Välieteisen ja sähkökaapin muutos

8/2019

Välieteisellä on ikää jo reilut 17 vuotta eli aika tehdä pientä pintaremonttia. Tässä on ns. talon tekninen tila. Olen aina sanonut tätä seinää “palapeliksi”. Onneksi tämän “palapelin” edessä on ollut kenkäteline/naulakko joten se ei ole minun esteettistä silmää haitannut. Nyt naulakko sai uuden kodin niin tämä seinä menee kokonaan uusiksi. Samoin valkoinen välieteinen maalataan yhtenäiseksi alakerran sävyyn.

Vanha seinä puretiin ja uusi seinä tehtiin tilalle. Uusi seinä tehtiin vanerista. Tarvittessa seinän saa osittain purettua jos sähköjohdoille täytyy jostakin syystä päästä. Kipsilevyseinä ei olisi tässä niin kestävä ja käytännöllinen ratkaisu. Mies teki myös kokonaan uuden seinärungon sekä hyllyt kaikille omille sähkölaitteille. Myös sähköjohdot tuli vihdoinkin niputettua ja laitettua huolella.

Välieteisessä oli kuviollinen lasikuitutapetti. Toisista seinistä vanhaa tapettia oli lähes mahdoton poistaa, joten mies laittoi tasoitetapetin kaikkiin seiniin.

Seinät on maalattu alakerran sävyyn. Tikkurilan värisävynä Lastu. Myös väliovi uusittiin.

Vielä täytyy mittatilata ovet sähkökaappiin… Ja listat paikoilleen niin tämäkin on vihdoin valmis.

Mittatilatuissa ovissa meni reilu kuukauden verran. Vihdoinkin tämä tila on valmis!