Pation uudistus

Etuterassi_6

5/2014
Tämän kesän suurin remontti operaatio… Pation katto oli alkanut vuotaa vuosien saatossa ja tarkoitus oli uusia vain katto… Lopulta katto meni kokonaan uusiksi kattopuita myöden, ainoastaan runkotolpat saivat jäädä. Katoksi valitsimme Fastlock Uni, joka on kattojen aatelia kestävyydeltään ja varmasti myös hinnaltaan. Samalla uusimme myös lattian. Mietittiin kestopuuta tai vastaavaa, myös lautalattia oli yksi vaihtoehto ja siihen myös päädyimme. Sisäseinät myös paneloitiin.

Terassi_vanha_kattorunkoTerassi_katto_purettunaTerassi_uudet_seinat_2GrillipaikkaTerassi_sisakuva_1Pirtti_poyta
Lattia sai värikseen Tikkurilan sävytetyn vaaleanharmaan lattiamaalin. Seinät tietysti maalattiin valkoisella. Väritys on valoisa, avara ja maanläheinen; valkoista ja harmaan eri sävyjä, ripaus ruskeaa. Torista löysin patioon sopivan ikkunan sekä ihanan valkoisen pirttikaluston, sekä Kodin 1:stä kauniin ja näppärän kokoisen polyrottinkisohvan kera rahi/pöydän. Muutama kiva sisustusjuttu ja tässä meidän makuumme uudistettu patio.KeinutuoliSohvaTerassi_sisalta_ulos Pupu_istumassa          Terassi_kyyhkyset Terassi_yleiskuva_2Terassi_yleiskuvaKaasugrilli sekä hiiligrilli löysivät sitten paikkansa pation ulkopuolelta, omalla katoksellaan. Somistin tämän “miehiseen” makuun, jotta tässä “kokki” saisi sitten loihtia herkkujaan koko perheelle. Grilli
Grilli_pullot_2Grilli_pullot     Etuterassi_5EtuterassiEtuterassi_2Etuterassi_3 Kukka_ja_kiviKukkakoritKukka Poyta_ja_tuolitTonkat_sun_muutUlkotakka
Hiili/puugrilli ehkä kaipaisi myös päivitystä pintaansa, mutta toisaalta tässä on sitä jotakin, tunnelmaa…
Tonkat_sun_muut-2Oravat
7/2014
Tämän kesän löytö, kaunis antiikinvalkoinen rautahylly ja vielä ainut kappale ja poistohintaan. Ihana!
Takka_ja_hyllykko_vaakaTakka_ja_hyllykko_2Takka_ja_hyllykko
8/2014
Tummanruskean terassimaton vaihdoin vaaleaan sävyyn. Kaunis matto ja värit sopivat loistavasti yhteen.
Terassi_sohva_2Terassi_sohva_3
Tämän ihastuttavan kyltin löysin sattumalta ja pakkohan se oli saada…
Kyltti
Samoin tämä kaunis lyhty…
Ulkolyhty
9/2014
Tämän kesän alennuslöytö! Olen aivan hullaantunut näihin romanttisiin, kauniisiin rautakalusteisiin…
Ulkokalusteet_2Ulkokalusteet_4
Ulkokalusteet_lahikuvaUlkokalusteet_lahikuva_3Tuoli_lahikuva