Matonkudekorit

valk_kori_2

 
Korit on virkattu joko ontelokuteesta tai trikookuteesta. Koria koristaa mm. pellavarusetti maalatulla puunapilla, Tilda rusetti kera Tilda napin, timantein, ruusuin, pitsein… Myös Prinsessat ja Prinssit on huomioitu. Lahjana kaunis ja yksilöllinen mm. ristiäisiin, uuteen kotiin, kesätuliaiseksi, jouluksi… Rakkaat aarteet säilöön tai kodin tärkeät tavarat kädenulottuville, avaimet, kännykät. Viikonlopun namut tarjolle. Itse laitoin lasten vitamiinit koriin “esille”, jotta hekin itse muistaisivat vitamiinit päivittäin popsia. Koreja on erikokoisia ja näköisiä, jokaiseen makuun, niin pienelle kuin suurelle romantikolle.

5/2012
Tilaustyönä neljä tummanruskeaa koria.

2/2013
Tilaustyönä valkoisia pikkukoreja korujen säilytykseen. Kaunis lisä kylpyhuoneeseen.

12/2015

Tilaustyönä 6 kpl valkoisia kahvakoreja harmaalla raidalla kera sydämen.

2016

Pääsiäiskoreja kera pupun, kesäkoreja kera virkatun kukkasen sekä tietysti joulukoreja.