Valkaistu sängyn pääty

Valkaistu_sankynpaaty8/2012
Tässä meidän vanhempien oma valtakunta eli makuuhuone. Tosin tytär 4v. asustaa vielä toistaiseksi samassa huoneessa, “omassa nurkkauksessa”. Viimeistään tulevana kesänä tytär saa oman huoneen. Olen jo mielessäni “sisustanut” tämän meidän vanhempien tulevan “oman yksiön”. Toki muutamasta asiasta on vähän kädenvääntöä mieheni kanssa… Mutta asiaan. Ajatuksissa oli ostaa uusi kaunis sänkypeitto ja muutama tyyny. HobbyHallista löysin tämän niin maalaisromanttisen kokonaisuuden tyynyineen. Mukaan tarttui vielä pari muutakin tyynynpäällistä. Ja kassalla oli iloinen yllätys kun koko paketista tuli kanta-asiakas alennus. Kaunishan tästä tuli, mutta tuo sängynpääty ei oikein ole nyt minun makuuni. Ajattelin että ompelen siihen irtopäällisen. Aikaa mietin ja sitten ideoin että ostan siihenkin sänkypeiton ja ompelen siitä hupun. Ja tässä on tulos. Todella helposti ja näppärästi tehty. Jos vastaan tulee ruskea sänkypeitto niin ompelen ehdottomasti siihen vaihtopäällisen. Kyllä kelpaa tässä nukkua. Olen niin tyytyväinen lopputulokseen. Kaiken kruunaa jo useaan haaveissa ollut suuri Maileg XL pupu, jonka ostimme vuosihääpäivälahjaksi. Kovan etsinnän jälkeen löysin Maileg XL Elisa pupun Sisustuskaupan alesivuilta. Nyt on makuuhuonettakin vähän “valkaistu”. Tosin tämä oli sitten kai vasta alkua kun haaveissa on vaalea tv-taso ja siihen valkoinen tv, ja mies on taasen tyytyväinen… Omat tavarat kiertoon ja uutta/tuunattua tilalle. Tosin täytyihän ne matotkin uusia, mutta nekin tietysti alesta.

Makuuhuone_uudistettu_1 Makuuhuone_uudistettu_2 Makuuhuone_uudistettu_3 Makuuhuone_uudistettu_4 Maileg_pupu_sangylla Maileg_pupu_sangylla_2